ایران در صدر گرم‌ترین نقاط جهان / این استان با ۶ شهر رکورددارترن استان گرم جهان شد رگبار بارش‌های موسمی در ۲ استان؛ رکورد گرما در ۴ استان شکسته می‌شود تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟

تسهیلات ویژه آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان در سفر

تسهیلات ویژه آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان در سفر  وزارت آموزش و پرورش: با توجه به شرایط حاکم بر کشور، دانش‌آموزانی که در منطقه یا استان دیگری غیر از محل تحصیل خود حضور دارند، در صورت تمایل می‌توانند به صورت مهمان در فرآیند ارزشیابی باقی مانده امتحانات داخلی در یکی از مدارس استان مقصد شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۸ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 29
کد خبر: ۲۸۲۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش درباره فراهم کردن امکان شرکت دانش‌آموزان به صورت مهمان در فرآیند ارزشیابی باقی مانده امتحانات داخلی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:


دانش آموزانی که با توجه به شرایط حاکم بر کشور در منطقه یا استان دیگری غیر از محل تحصیل خود حضور دارند، در صورت تمایل می‌توانند به استناد تبصره ماده 48 آیین نامه اجرایی مدارس به صورت مهمان در فرآیند ارزشیابی باقی مانده امتحانات داخلی در یکی از مدارس استان مقصد شرکت کنند.

بر اساس این تبصره دانش‌آموزان مهمان باید گواهی اشتغال به تحصیل قابل اعتبارسنجی خود را از پنجره واحد my.medu.ir دریافت و به مدرسه مقصد تحویل دهند.

بدیهی است نمرات أخذ شده دروس مهمان، با نامه اداری از طریق اداره آموزش و پرورش منطقه مقصد به اداره آموزش و پرورش منطقه مبدأ ارسال و پس از تأیید مدیر مدرسه مبدأ در کارنامه آنان ثبت و اعلام نتیجه خواهد شد./تسنیم

کلمات کلیدی: آموزش و پرورش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار